x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Angela Merkel, PRIMA APARIŢIE în public după accidentul la schi

Angela Merkel, PRIMA APARIŢIE în public după accidentul la schi

07 Ian 2014   •   15:15
Angela Merkel, PRIMA APARIŢIE în public după accidentul la schi

Angela Merkel a apărut pentru prima dată în public, astăzi, în urma accidentului la schi,  la o ceremonie organizată la sediul Cancelariei, la Berlin, relatează AFP, conform Mediafax.

Mergând în cârje, Merkel a participat la ceremonia "micilor magi" (Sternsinger), un eveniment de caritate la care iau parte reprezentanţi ai copiilor din fiecare dioceză germană în parte, deghizaţi în magi.

În Noul Testament, Boboteaza marchează sosirea la Betleem a celor trei magi, Gaspar, Melchior şi Baltazar, veniţi să îi aducă un omagiu princului Isus, imediat după naştere.

Zâmbind, cancelarul a fost prezent doar la finalul evenimentului, mergând în cârje pentru a se aşeza în mijlocul grupului de copii care purtau costume şi au cântat cântece tradiţionale.

Anterior, noul şef al Cancelariei, Peter Altmaier, a ţinut să precizeze că Merkel a avut un "accident de schi", că va veni să asiste doar la o parte din eveniment şi că a ţinut "să fie prezentă personal pentru fotografie".

Merkel a suferit o fisură la nivelul bazinului, în urma unei căzături la schi, în timpul vacanţei de Crăciun, în Elveţia, fiind nevoită să-şi anuleze întâlnirile internaţionale din această săptămână, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt Steffen Seibert.

×
Subiecte în articol: angela merkel accident schi