x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arestată pentru crimă, se declară ucigaşă în serie

Arestată pentru crimă, se declară ucigaşă în serie

17 Feb 2014   •   10:23
Arestată pentru crimă, se declară ucigaşă în serie

O femeie arestată pentru o crimă în statul american Pennsylvania susţine, într-un interviu pentru un ziar local, că ar fi ucis, de fapt, peste 20 de persoane din întreaga ţară, conform AFP.

Miranda Barbour (19 ani) a fost arestată şi închisă pentru că a ucis un bărbat de 42 de ani, în noiembrie anul trecut, după ce l-a cunoscut prin intermediul unui anunţ pe site-ul specializat Craigslist. Ea şi-a recunoscut fapta, comisă cu ajutorul soţului său.

"Îmi amintesc tot", a afirmat tânăra într-un interviu pentru Daily Item, un ziar local din Sunbury, Pennsylvania: "Aveam senzaţia că mă uit la un film".

Miranda susţine, însă, că această crimă este doar ultima dintr-un lung şir de omucideri pe care le-ar fi comis în toată ţara, mai ales în Alaska. Atunci când jurnalistul a întrebat-o câte persoane a ucis, ea a răspuns: "După 22, am încetat să mai număr".

Declaraţiile Mirandei Barbour au determinat autorităţile din toate statele unde a călătorit tânăra să redeschidă dosarele crimelor încă neelucidate din ultimii ani, pentru a încerca să găsească o eventuală legătură între ele.

Tânăra mai povesteşte, în interviu, că a fost agresată sexual atunci când era copil şi a început să ucidă la 13 ani, din propria iniţiativă, încurajată de un bărbat care făcea parte dintr-o sectă satanică din Alaska

×
Subiecte în articol: crima ucigas in serie