x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger intră în campania electorală alături de cel mai slab cotat republican

Arnold Schwarzenegger intră în campania electorală alături de cel mai slab cotat republican

05 Mar 2016   •   12:58
Arnold Schwarzenegger intră în campania electorală alături de cel mai slab cotat republican

Fostul guvernator al Californiei şi star de cinema Arnold Schwarzenegger va face campanie alături de John Kasich, candidatul cel mai slab plasat în cursa pentru învestitura republicană, relatează AFP.

"Veniţi alături de John Kasich şi Arnold Schwarzenegger la un miting pe ?câmpul de luptă' din Ohio duminică', a lansat un apel Kasich pe site-ul său internet joi.

Guvernator al acestui stat din nordul SUA, el este singurul dintre cei patru republicani intraţi în competiţie care nu a câştigat încă niciun stat în alegerile primare demarate la 1 februarie.

Mai puţin bine plasat la scară naţională, John Kasich are încredere în continuare în şansele sale de a câţtiga alegerile primare în fieful său în 15 martie. El se află în urma lui Donald Trump cu doar 5 puncte, potrivit unui sondaj al institutului Quinnipiac, realizat la jumătatea lunii februarie.

Înaintea lui Schwarzenegger, guvernatorul statului Ohio primise sprijinul comitetului editorial al cotidianului New York Times. Deşi nu este un moderat, John Kasich este 'singura alegere plauzibilă pentru republicanii obosiţi de extremismul şi lipsa de experienţă afişate în aceste alegeri', estimase la sfârşitul lui ianuarie prestigiosul cotidian.

Arnold Schwarzenegger se mai pregăteşte, de asemenea, să preia în sezonul următor emisiunea de telerealitate 'The Celebrity Apprentice' a canalului de televiziune NBC, care supune diverse celebrităţi la tot felul de probe în cursul cărora ele trebuie să-şi demonstreze simţul afacerilor şi al antreprenoriatului.

Emisiunea 'The Apprentice', pe care a animat-o între 2004-2015, l-a popularizat pe Donald Trump în SUA.

Magnatul din domeniul imobiliar a profitat de un discurs de campanie joi pentru a-l ironiza pe actorul din 'Terminator'. 'A fost ales Arnold Schwarzenegger, aşteptăm să vedem cum va ieşi, el va avea interesul să fie rapid şi inteligent', a spus Trump, cu care NBC a rupt orice legătură din cauza cuvintelor injurioase ale acestuia la adresa imigranţilor mexicani în SUA.


Sursa: AGERPRES 

×