x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După o ceartă cu iubita, i-a aruncat acesteia șerpii de companie, doi pitoni, în stradă. Poliția l-a arestat

După o ceartă cu iubita, i-a aruncat acesteia șerpii de companie, doi pitoni, în stradă. Poliția l-a arestat

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   12:40
După o ceartă cu iubita, i-a aruncat acesteia șerpii de companie, doi pitoni, în stradă. Poliția l-a arestat

Un tânăr a fost arestat în Australia, acuzat de distrugere sau deteriorare a proprietății după ce, săptămâna trecută, a aruncat pitonii de companie ai iubitei lui pe stradă, în Sydney.

Șerpii, de 2,5 metri lungime, numiți Bagel și Mango, au fost aruncați într-o cutie neasigurată pe trotuarul din fața unui local, notează The Guardian.

Proprietara lor, o femeie în vârstă de 25 de ani, a raportat incidentul poliției. Ea a postat pe un grup de Facebook că șerpii au fost aruncați într-un presupus acces de furie de către fostul ei iubit, în timpul despărțirii.

"I-a aruncat pe Mount Street, Coogee, șerpii sunt domesticiți și nu vor supraviețui în sălbăticie", a postat ea.

Sâmbătă dimineață, poliția din NSW a confirmat că un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost arestat, fiind acuzat pentru acest incident. I s-a refuzat eliberarea pe cauțiune.

Șerpii sunt în continuare dați dispăruți, existând temeri că nu vor supraviețui în sălbăticie.

Potrivit lui Sean Cade, specialist în gestionarea reptilelor, clima din New South Wales este foarte diferită de cea cu care șerpii ar fi obișnuiți în climatul lor natal mai cald din regiunea Kimberley din Australia.

Un purtător de cuvânt al NSW Parks and Wildlife a declarat că abandonarea animalelor poate răspândi boli și ridică probleme de bunăstare pentru aceste animale.

Vecinii au început să caute șerpii, dar Cade a avertizat că timpul trece și șerpii trebuie să găsească hrană și apă pentru a supraviețui.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pitoni strada australia