x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atentate la Paris. Avioanele, trenurile şi metroul parizian circulă aproape normal

Atentate la Paris. Avioanele, trenurile şi metroul parizian circulă aproape normal

14 Noi 2015   •   16:00
Atentate la Paris. Avioanele, trenurile şi metroul parizian circulă aproape normal

Avioanele, trenurile, metroul şi alte mijloace de transport public din Paris circulau sâmbătă dimineaţă aproape normal, după valul de atentate teroriste care au semănat teroare noaptea trecută în capitala Franţei, relatează agenţia EFE.

Compania Aeroporturi Paris (ADP) a anunţat că situaţia pe cele două aeroporturi din Capitală, Charles de Gaulle şi Orly, era 'normală', cu câteva întârzieri de până la o jumătate de oră, din cauza înăspririi controalelor, şi a precizat că programele de zbor ale companiilor aeriene vor fi menţinute.

Compania de Căi Ferate SNCF a precizat, la rândul său, că toate gările din ţară sunt deschise şi că toate trenurile circulă conform programului, inclusiv cele internaţionale, fără a fi semnale incidente deosebite

Un purtător de cuvânt al Societăţii Naţionale de Căi Ferate (SNCF) a menţionat că restabilirea controalelor la frontiere, decretată de preşedintele francez Francois Hollande, nu a presupus dificultăţi particulare.

În ceea ce priveşte transportul metropolitan din Paris, sâmbătă dimineaţă erau "active" toate liniile de trenuri de mică distanţă şi, de asemenea, cele 14 de metrou, deşi continuau să fie închise 11 staţii în jurul pieţei Republicii, unde s-a produs vineri seară o mare parte a atentatelor.

Opt linii de autobuz, al căror traseu a fost afectat de recentele măsuri de securitate stabilite de forţele de ordine în zonele atentatelor, erau suspendate. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: atentate paris franta