x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATENTATE LA PARIS. Toate şcolile şi universităţile din regiunea Parisului vor rămâne închise sâmbătă

ATENTATE LA PARIS. Toate şcolile şi universităţile din regiunea Parisului vor rămâne închise sâmbătă

14 Noi 2015   •   03:24
 ATENTATE LA PARIS. Toate şcolile şi universităţile din regiunea Parisului vor rămâne închise sâmbătă

Toate şcolile şi universităţile din regiunea Parisului vor rămâne închise sâmbătă, au anunţat autorităţile, după valul de atentate comise vineri noapte în capitala Franţei, unde au rămas închise şi toate liniile de metrou, informează sâmbătă EFE.

Academia din Paris, de care depind instituţiile de învăţământ din regiune, a anunţat pe contul său de Twitter închiderea centrelor "după valul de atentate din această noapte din capitală", în care au murit peste o sută de persoane.

La rândul său, regia de transport metropolitan din Paris, RATP, a menţionat pe pagina sa de internet, cu puţin înaintea orei locale 01:00 (00:00 GMT), că se închid toate liniile de metrou.

Pe de altă parte, Ministerul de Externe francez a anunţat că aeroporturile din Franţa vor rămâne deschise, iar zborurile şi serviciile feroviare vor continua să aibă loc, transmite Reuters. "Aeroporturile continuă să funcţioneze. Zborurile şi serviciile feroviare vor fi asigurate", a precizat ministerul într-un comunicat de presă. 

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: atentate paris franta şcoli universităţi