x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATROCITATE! O mama si-a OMORAT baietelul de 10 ani pentru ca...

ATROCITATE! O mama si-a OMORAT baietelul de 10 ani pentru ca...

18 Feb 2015   •   14:40
ATROCITATE! O mama si-a OMORAT baietelul de 10 ani pentru ca...
Sursa foto: cei doi suprinsi de camerele de supraveghere in drum spre toaleta in care femeia si-a sugrumat copilul

O mama, daca se mai poate numi asa, este acuzata ca si-ar fi sugrumat fiul in varsta de 10 ani doar pentru ii intrase ei in capatana ideea ca baiatul avea urechi prea mari si ca acest fapt i-ar fi distrus orice sansa de a reusi in viata.

Nu, nu e vorba de vreo americanca, asa cum se astepta toata lumea, ci de o turcoaica, Nuray Sacan, in varsta de 37 de ani.

In nebunia sa, femeia chiar isi internase baiatul in spital si il supusese unei operatii estetice, care a urmarit reducerea dimensiunilor urechilor. Numai ca, nemultumita de rezultatul interventiei chirurgicale, femeia si-a dus fiul la toaleta, unde l-a strangulat cu o esarfa.

A fost prinsa in momentul in care, la volanul masinii sale, incerca sa paraseasca parcarea spitalului.
Declaratia pe care a dat-o in fata politistilor te inspaimanta la gandul ca o minte umana poate proiecta un asemenea cosmar: "Devenise extrem de urat! Ar fi suferit si mai multa rusine in fata prietenilor sai. L-am omorat pentru a-l salva de asemenea jena. Am incercat sa-l protejez de o durere care l-ar fi insotit intreaga sa viata".

Chirurgii care au efectuat operatia estetica asupra urechilor baiatului au fost consternati la aflarea vestii, din punctul lor de vedere, interventia fusese un succes complet, nu produsese complicatii si copilul era aproape de a fi externat.

Crima a fost confirmata in mod oficial de politia turca.

 
 

×