x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bagaj suspect la Heathrow, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume

Bagaj suspect la Heathrow, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume

05 Mai 2017   •   13:42
Bagaj suspect la Heathrow, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume

Poliţia britanică verifică informaţiile cu privire la existenţa unui bagaj suspect la aeroportul Heathrow din Londra, incident care a provocat vineri închiderea pentru scurt timp a unuia dintre terminale, transmite Reuters. 

''Lucrăm cu terminalul 3 de la Heathrow în urma informaţiilor privind un obiect suspect detectat de dispozitivele cu raze X'', se menţionează într-o declaraţie a poliţiei metropolitane londoneze. 

Anterior, o purtătoare de cuvânt a aeroportului Heathrow anunţase că mai multe zboruri de pe terminalul 3 au fost suspendate din cauza unei probleme de securitate. 

Conform cotidianului The Sun, suspendarea zborurilor de pe terminalul 3 ar fi fost cauzată de prezenţa unui pachet suspect. O purtătoare de cuvânt a poliţiei a confirmat informaţiile despre un pachet suspect la ora locală 07:59 (06:59 GMT), scrie Agerpres.

Heathrow este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, iar terminalul afectat de incidentul de vineri deserveşte în general zboruri intercontinentale. 

Sursă foto: David Jones - Twitter

×
Subiecte în articol: aeroport bagaj suspect heathrow