x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Baladă pentru Hillary

Baladă pentru Hillary

de Sînziana Stancu    |    07 Apr 2008   •   00:00

O formaţie din Montana, numită sugestiv “Clintonii” (“The Clintons”), i-a dedicat fostei “Prime Doamne” a Americii, ca încurajare, un cântec de dragoste.

O formaţie din Montana, numită sugestiv “Clintonii” (“The Clintons”), i-a dedicat fostei “Prime Doamne” a Americii, ca încurajare, un cântec de dragoste.

 

Se pare că iniţiativa i-a ridicat acţiunile lui Hillary Clinton, actuala candidată democrată la nominalizarea în cursa pentru Casa Albă, în campania ei, cu suişuri, dar şi cu multe coborâşuri, mai ales în ultimul timp, informează Fox News. Versurile au fost compuse chiar de membrii formaţiei din Bozeman, înfiinţate în 1999, când soţii Clinton erau încă la Casa Albă. Formaţia a ţinut să precizeze că nu şi-a pus numele după cel al faimosului cuplu prezidenţial, fiind vorba doar despre “o simplă coincidenţă”. Oricum ar fi, acum se pare că le atrage succesul reciproc: formaţia se bucură de audienţă, un fragment din balada sa dedicată lui Hillary fiind transmis de curând şi pe CNN şi clipul lor de pe You Tube s-a bucurat de o mare audienţă, iar în ceea ce o priveşte Hillary, candidata la preşedinţia Statelor Unite, se bucură de mai multă simpatie.

 

DIN SUFERINŢĂ. “Clintonii” au mărturisit că ideea de a-i dedica lui Hillary o baladă le-a venit după ce au urmărit recentele atacuri la adresa fostei “Prime Doamne”, precum şi glumele proaste legate de fosta relaţie “nepotrivită” a soţului ei, Bill Clinton, cu stagiara Monica Lewinsky, relaţia care s-a transformat în scandal naţional, ameninţîndu-i ultima perioadă a celui de-al doilea mandat prezidenţial. “Ne-am dat seama ce a fost în sufletul ei”, cînd i s-a reamintit episodul Lewinsky, a explicat vocalistul şi textierul formaţiei, John McLellan. Cântecul său de dragoste sună cam aşa : “Hei, Hill/ Dacă te desparţi vreodată de Bill/ Caută-mă pe mine (...) Femeile puternice mă zăpăcesc/ O femeie e atît de sexy cînd ştie exact ce vrea/ Şi tu eşti aceea/ Cred că eşti nemaipomenită/ Acum eşti ocupată, aşa că nu-mi rămîne decît să aştept ...”

La sfîrşitul săptămînii, Hillary e, întîmplător, în Montana. “Dacă cineva ne-ar ajuta să luăm legătura cu ea, să-i cîntăm ceva sau să ne fotografiem cu ea, ar fi grozav”, spune chitaristul A.J. Miller.

×
Subiecte în articol: externe hillary