x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat decedat accidental, după ce a rămas blocat în spatele unui perete dintr-o toaletă pentru femei

Bărbat decedat accidental, după ce a rămas blocat în spatele unui perete dintr-o toaletă pentru femei

03 Mai 2018   •   15:04
Bărbat decedat accidental, după ce a rămas blocat în spatele unui perete dintr-o toaletă pentru femei

Poliţia din Canada a declarat că bărbatul găsit decedat în spatele unui perete dintr-o toaletă pentru femei a murit accidental, după ce s-a strecurat într-o deschidere pentru aerisire din motive necunoscute şi a rămas blocat, scrie The Guardian.

Descoperirea a fost făcută în această săptămână după ce un instalator de la centrul comercial Core, din Calgary, a fost chemat să repare la toaletă. După ce a eliminat panoul din spatele toaletei, acesta a descoperit trupul unui bărbat.

Poliţia din Calgary nu a oferit numele victimei, identificându-l doar ca fiind un bărbat în jur de 20 de ani. Acesta a intrat în toaleta femeilor vineri seara, cu trei zile înainte să-i fie găsit trupul. Poliţia din Canada este de părere să bărbatul era singur.

Poliţia a declarat că bărbatul a urcat pe un perete cu o înălţime de doi metri, folosit pentru a ascunde ustensilele, şi care se află chiar în spatele toaletelor. Bărbatul a scos un panou pentru aerisie aflat deasupra peretelui.

“Pe baza dovezilor de la locul incidentului, ofiţerii sunt de părere că victima s-a urcat deasupra peretelui şi prin deschiderea pentru aerisie, când i s-a făcut rău şi, ulterior, a murit”, se arată într-o declaraţie a poliţiei. “Motivaţia victimei nu este cunoscută la acest moment”.

 

×