x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe REVOLTĂTOR Un bărbat A MURIT, pentru că ambulanța a întârziat două ore

REVOLTĂTOR Un bărbat A MURIT, pentru că ambulanța a întârziat două ore

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2023   •   12:20
REVOLTĂTOR Un bărbat A MURIT, pentru că ambulanța a întârziat două ore

Un bărbat din Marea Britanie și-a pierdut viața după ce ambulanța a ajuns după două ore jumătate. Soția acestuia a sunat după ajutor iar până la sosirea paramedicilor l-a resuscitat timp de 20 de minute pentru a-l menține în viață.

O femeie în vârstă de 73 de ani din Marea Britanie a sunat disperată la numărul de urgență timp de două ore și jumătate, solicitând o ambulanță cât mai repede. Soțul său se zbătea între viață și moarte, scrie Antena3 CNN

În ciuda faptului că l-a resuscitat minute în șir, bărbatul a fost declarat decedat când au ajuns medicii. Acesta a început să acuze dureri foarte mari, astfel că soția lui a sunat după ajutor. În dimineața zilei de 4 ianuarie, acesta se trezise cu pieptul înțepenit, rece și era incoerent.

Soția sa, care lucrează la Spitalul Universitar din Țara Galilor, a declarat că a sunat la urgențe și a explicat simptomele îngrijorătoare unui operator.

Paramedicii i-au spus femeii că soțul ei ar fi supraviețuit atacului de cord dacă ar fi fost trimiși la fața locului după primul apel. Până la sosirea paramedicilor l-a resuscitat timp de 20 de minute pentru a-l menține în viață, însă bărbatul a murit în cele din urmă.

"Eram epuizată și mâinile mele începuseră să devină alunecoase pentru că transpiram foarte mult. Stăteam acolo și îi priveam cum făceau tot ce puteau, ar cred că murise deja până când au ajuns la noi", a spus soția bărbatului, potrivit theguardian.com.

×
Subiecte în articol: bărbat ambulanta