x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat și-a ucis rudele, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei

Un bărbat și-a ucis rudele, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   23:15
Un bărbat și-a ucis rudele, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei

Un bărbat din New York și-a împușcat familia, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei sale. Joseph DeLucia Jr și-a ucis cei trei frați și nepoata în timpul unei reuniuni de familie, la 3 zile de la înmormântarea mamei.

Bărbatul credea că a fost exclus din testamentul mamei sale și nu dorea să se mute din casa acesteia, motiv pentru care a împușcat patru membri ai propriei familii înainte de a-și lua viața, a declarat poliția din SUA.

DeLucia Jr, în vârstă de 59 de ani, s-a întâlnit cu ceilalți la proprietatea din Syosset, la doar trei zile după ce Theresa DeLucia, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 95 de ani, fusese înmormântată. În loc să discute despre vânzarea planificată a casei, unde DeLucia Jr își trăise întreaga viață, mecanicul auto a tras 12 focuri de armă, omorându-i pe ceilalți. Apoi a ieșit în grădina din față „strigând fără discernământ" despre ceea ce tocmai făcuse, înainte de a se împușca, relatează Sky News.

DeLucia era convins că „va fi exclus din testament și că va fi strămutat fără să aibă unde să meargă".

Cele două surori și fratele său aveau cu toții în jur de 60 de ani, în timp ce nepoata sa avea 30 de ani, a declarat poliția. Toți patru au fost găsiți în casă, în timp ce DeLucia Jr. a fost găsit afară, potrivit News12.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: exclus testament sua ucidere sinucidere omor