x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat venit pentru o cură de slăbire în Thailanda, oprit de vameşi la plecare pentru că era de nerecunoscut

Bărbat venit pentru o cură de slăbire în Thailanda, oprit de vameşi la plecare pentru că era de nerecunoscut

14 Mai 2014   •   16:59

Un bărbat care avea 133 de kilograme când a sosit în Thailanda, anul trecut, cu gândul să slăbească înscriindu-se la cursuri de Muay Thai, a fost oprit de vameşi când a vrut să se întoarcă în ţara natală pentru că era de nerecunoscut.

Ross Connor, un bărbat de 33 de ani din Anglia a plătit 6.000 de lire sterline pentru a lua parte la cursurile de Muay Thai din Thailanda, după ce greutatea în exces îi cauzase probleme de respiraţie şi de deplasare.

Connor spune că înainte să ajungă în Thailanda mânca doar fast-food. Acesta a auzit că Muay Thai este un sport excelent pentru a da jos kilogramele în plus, aşa că, în martie, anul trecut, a sosit în Thailanda cu acest scop.

În timpul unui an de antrenamente, bărbatul a ajuns de la 133 de kilograme la 82. Tocmai din cauza acestei transformări, însă, când a vrut să se întoarcă în Anglia, vameşii nu au crezut că este aceeaşi persoană care ajunsese în Thailanda cu un an în urmă.

"Am fost puţin îngrijorat. Ştiam că slăbisem, dar nu mă aşteptam să nu mă lase să urc în avion. Vameşii mi-au arătat imagini de pe camerele de supraveghere cu mine la sosire şi nici eu nu mă recunoşteam. După toată munca depusă credeam că nu o sa mai ajung acasă să arăt familiei rezultatele anului de antrenamente", a declarat acesta.

În cele din urmă vameşii au putut verifica identitatea bărbatului şi l-au lăsat să plece.
 

×
Subiecte în articol: cura slabire muay thai