x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi despuiat, mica "politică", valoare: un milion de euro

Berlusconi despuiat, mica "politică", valoare: un milion de euro

de Carmen Plesa    |    07 Feb 2011   •   16:12
Berlusconi despuiat, mica "politică", valoare: un milion de euro
Sursa foto: /gossipenews.it

Presa, procurorii şi, mai nou, chiar mafia au pornit o adevărată vânătoare, în Italia, după nişte fotografii în care premierul Silvio Berlusconi ar apărea dezbrăcat, alături de tinerele din "haremul” său. Potrivit presei italiene, mai multe reviste şi agenţii de presă sunt gata să facă oferte pentru fotografiile "deochiate” în care apare premierul, iar sumele pe care le-ar plăti pentru acestea pleacă de la 1 milion de euro.

Preţioasele imagini l-ar prezenta pe Berlusconi la petreceri intime, înconjurat de fete, la reşedinţa sa oficială din Milano.

Investigatorii milanezi au confiscat deja mai multe computere şi telefoane mobile de la tinere care ar fi făcut parte din "haremul” lui Berlusconi şi examinează aparatura pentru a vedea dacă aceasta conţine fotografii sau înregistrări video făcute la petrecerile premierului.

Dar nu numai procuratura şi presa aleargă după fotografii ci chiar şi... Camorra. Cel puţin aşa susţine cel mai cunoscut paparazzo italian, Fabrizio Corona, care s-a plâns presei că mafioţii au intrat în studioul său de la Milano, de unde au furat un hard disk şi o arhivă foto, "în speranţa că vor găsi fotografii compromiţătoare cu premierul”. Corona neagă însă că ar fi surprins vreodată imagini cu Berlusconi dezbrăcat.

Premierul Italiei este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu marocanca Ruby, o prostituată minoră, în timpul petrecerilor pe care le-a dat la reşedinţa sa din Milano.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi