x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi jură că nu a avut relaţii cu minora Noemi

Berlusconi jură că nu a avut relaţii cu minora Noemi

de Mihaela Matachita    |    28 Mai 2009   •   00:00

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, susţine că ar fi demisionat imediat dacă ar fi avut "relaţii picante cu o minoră", jurând pe copiii săi că este nevinovat.



"Are cineva vreo întrebare despre minore? Am răspuns la singura întrebare legitimă: dacă am avut relaţii picante cu o minoră. Răspunsul este nu, absolut nu", a declarat Berlusconi, citat de AFP. "Am spus că, dacă acest lucru ar fi fost adevărat, aş fi demisionat imediat", a adăugat el, "jurând pe copiii săI" că este nevinovat.

La începutul lunii mai, când actuala soţie, Veronica Lario, a cerut divorţul de Silvio Berlusconi (72 de ani), ea l-a acuzat că frecventează minore, deoarece acesta participase la majoratul tinerei Noemi, prezentată de presă drept o speranţă în modelling. De atunci, partidele de stânga şi cotidianul La Repubblica îi cer lui Berlusconi explicaţii despre relaţia cu adolescenta. Liderul neconstat al centrului-dreapta italian, Berlusconi i-a reproşat Veronicăi Lario că, prin acest scandal, face jocul stângii.

Trei dintre copiii premierului i-au luat apărarea tatălui. Sâmbătă, La Repubblica a publicat declaraţiile unui fost prieten al adolescentei, care susţine că Berlusconi i-a dat telefon acesteia după ce i-a văzut fotografia la un director al postului Rete 4. Potrivit tânărului, Noemi a petrecut câteva zile cu o prietenă de Anul Nou într-una din vilele din Sardinia ale lui Berlusconi. Acesta a spus tot timpul că a cunoscut-o pe Noemi prin intermediul părinţilor ei.

Tatăl tinerei a confirmat spusele premierului şi a insistat într-un interviu publicat la începutul săptămânii de cotidianul Il Mattino că fiica sa este virgină.

×
Subiecte în articol: externe berlusconi