x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi si-a gasit nasul

Berlusconi si-a gasit nasul

07 Dec 2004   •   00:00

E italian, miliardar, chel, implicat in politica si are o resedinta in Sardinia. Nu e faimosul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, ci un alt magnat care se anunta singurul capabil sa se confrunte de la egal la egal cu Berlusconi.

PAZEA! Aparent de neclintit, premierul Silvio Berlusconi se vede amenintat de un rival serios
Renato Soru este mult mai tanar decat Berlusconi. Afacerile sale nu tin de fotbal, ziare sau posturi de radio si televiziune. Soru este poreclit "Bill Gates al Italiei", iar Tiscali, firma sa furnizoare de servicii Internet, este a doua in Europa.

Renato Soru s-a gandit ca si-ar putea folosi foarte bine capitalul in politica. A fost ales presedinte al regiunii Sardinia, unde Berlusconi detine numeroase proprietati. Prima decizie a lui Soru a fost de a bloca orice constructie pe o raza de doi kilometri de coasta Sardiniei. Masura a fost tintita direct la Berlusconi, cunoscut pentru "imbunatatirile" fistichii pe care le aduce proprietatilor sale din zona. (Irina Cristea)

TOCILAR
Implicarea in politica a lui Renato Soru (foto) ar putea insemna ca premierul Silvio Berlusconi si-a gasit, in sfarsit, un adversar pe masura in materie de bani si relatii. Cu toate acestea, cei doi nici n-ar putea fi mai diferiti. Fata de energicul si explozivul Berlusconi, Soru este timid, are un aer de elev silitor si nu ii place expunerea in mass-media.

×
Subiecte în articol: externe berlusconi