x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bona nepoţilor lui Gaddafi, mutilată cu apă fiartă de nora dictatorului libian

Bona nepoţilor lui Gaddafi, mutilată cu apă fiartă de nora dictatorului libian

29 Aug 2011   •   07:37
Bona nepoţilor lui Gaddafi, mutilată cu apă fiartă de nora dictatorului libian

Shwygar Mullah, bona etiopiana a copiilor lui Hannibal Gaddafi, unul dintre fiii dictatorului libian, sustine ca a fost mutilata de sotia acestuia, Aline, care a turnat pe ea apa fiarta, relateaza CNN.

Mullah are 30 de ani si a venit din Etiopia in urma cu un an, fiind angajata de familia Hannibal Gaddafi. Ea sustine ca Aline Gaddafi s-a enervat in momentul in care fiica ei nu se oprea din plans iar Mullah a refuzat sa o bata.

'M-a dus intr-o baie. Mi-a legat mainile la spate si picioarele. Mi-a acoperit gura si a inceput sa imi toarne apa fierbinte pe cap', a declarat ea.

Femeia are fata, pieptul si picioarele pline de rani, unele mai vechi, altele inca rosii si purulente.

'Imi ieseau viermi din cap pentru ca m-a ascuns si nu trebuia sa ma vada nimeni', a declarat Mullah. Pana la urma, a gasit-o un gardian si a dus-o la spital, unde a primit ingrijiri.

Colegul ei, un barbat din Bangladesh care a refuzat sa isi spuna numele, a declarat ca si el a fost batut in mod regulat si crestat cu cutitul. El sustine declaratiile lui Mullah, afirmand ca personalul era tratat mai rau decat cainii familiei.

×