x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Britanicii se roagă pentru sănătatea premierului Boris Johnson, aflat la terapie intensivă din cauza coronavirusului

Britanicii se roagă pentru sănătatea premierului Boris Johnson, aflat la terapie intensivă din cauza coronavirusului

08 Apr 2020   •   13:02
Britanicii se roagă pentru sănătatea premierului Boris Johnson, aflat la terapie intensivă din cauza coronavirusului

Britanicii se roagă pentru sănătatea premierului Boris Johnson, aflat în continuare la terapie intensivă din cauza infecției cu coronavirus, scrie site-ul regatulunit.com.

“El a continuat să lucreze pentru voi… Acum rugaţi-vă pentru el“, titrează astăzi pe prima pagină a tabloidului The Sun.

Daily Express scrie că “Boris îşi va reveni” şi a ilustrat prima pagină cu o fotografie cu o echipă de îngrijitori cu echipament de protecţie împotriva noului coronavirus şi cu mesajul: “Revino-ţi repede, Boris“.

Înlocuitorul acestuia, Dominic Raab, a declarat că a fost afectat de spitalizarea premierului. “Nu este doar şeful nostru, este şi un coleg şi un prieten. Este un luptător care va învinge“, a spus el.

Johnson a fost internat duminică la Spitalul St. Thomas din Londra, respiră singur și primește tratament standard cu oxigen. Nu are nevoie de ventilație mecanică și nici de ajutor respirator neinvaziv. Starea sa este stabilă și are un moral bun, după cum a explicat purtătorul său de cuvânt.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson