x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Călugării shaolin prevăd cutremure, violenţe şi foamete

Călugării shaolin prevăd cutremure, violenţe şi foamete

20 Feb 2011   •   09:24
Călugării shaolin prevăd cutremure, violenţe şi foamete
152843-untitled.jpgAstăzi, chinezii sărbătoresc Anul Nou Lunar. În această perioadă, milioane de oameni vin în pelerinaj la templul budist Chan, din Song Song, pentru a se ruga, pentru a oferi daruri călugarilor şi pentru a primi preziceri pentru noul an.

Pe lângă previziunile personale, persoanele aflate în pelerinaj au aflat şi previziuni legate de situaţia globală.

"Tema anului" este scumpirea alimentelor din cauza vremii dezastruoase, urmată de criza monetară, prea mulţi bani fiind concentraţi în prea puţine locuri.

O previziune intersantă este legată de activitate solară înteţită, în viziunea călugarilor shaolin, ciclul solar de 11 ani fiind aproape de apogeu, scrie ziare.com. La aceste predicţii se adaugă cutremure pe toate continentele din cauza activităţii vulcanice intense, dar şi inundaţii importante.

Violenţele şi revoltele, provocate de intransigenţa ideologică şi religioasă, vor fi la ordinea zilei. La acestea se adaugă instabilitatea politică, cauzată de economia precară a lumii, şi continuarea crizelor, care vor migra de pe un continent pe altul.

Totuşi pentru a păstra un echilibru, călugarii shaolin adaugă pentru fiecare element negativ, unul pozitiv, ţinând astfel neutru tonul întregii preziceri.

×
Subiecte în articol: China violente cutremure shaolin foamete