x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni a surclasat-o pe regina Elizabeta a II-a, la un celebru concurs de pălării

Carla Bruni a surclasat-o pe regina Elizabeta a II-a, la un celebru concurs de pălării

de Mihaela Matachita    |    02 Iun 2009   •   00:00

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a clasat pe primul loc la concursul anual de pălării organizat în Marea Britanie, surclasând-o pe regina Elizabeta a II-a, a relatat AFP.



"Pălăriuţa Carlei Bruni, elegantă şi chic, este un exemplu al supremei simplităţi clasice de cel mai bun gust, o notă de stil care a atras atenţia mediilor din întreaga lume", a declarat Philip Wright, unul dintre membrii consorţiului Luton First, care reuneşte mai multe case de modă şi pălării de la Luton, localitate din apropierea Londrei.

Carla Bruni-Sarkozy a cucerit publicul britanic încă din martie 2008, când l-a însoţit pe soţul său într-o vizită oficială în Marea Britanie. Ea a purtat atunci o pălărioară în acelaşi stil retro, de culoare gri.

Anul acesta, la celebrul concurs britanic de pălării "Celebrity Hat Wearers", soţia preşedintelui francez a reuşit să o devanseze pe regina Marii Britanii, pe Sophia, contesă de Wessex, şi pe Victoria Beckham, purtând o pălărioară, remarcabilă prin simplitate şi eleganţă.

În clasamentelul celebrităţilor de sex masculin, pe primul loc s-a situat actorul australian Hugh Jackman, care a purtat o pălărie de cowboy, în stilul celor pe care le-a folosit şi în filmul "Australia". Pe locul al doilea, s-a situat actorul Sean Connery, care i-a devansat pe colegii săi de breaslă, Daniel Day-Lewis şi Johnny Depp.

Fost manechin vedetă, Carla Bruni-Sarkozy este de cântăreaţă. Ea a scos deja trei albume, în care interpretează cântece ale căror texte le-a scris, iar de multe ori cântă şi la chitară.

×
Subiecte în articol: externe