x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Caz ULUITOR: Ce s-a întâmplat cu o familie din India la zece zile după ce şi-a înmormântat fiul

Caz ULUITOR: Ce s-a întâmplat cu o familie din India la zece zile după ce şi-a înmormântat fiul

05 Feb 2013   •   11:11
Caz ULUITOR: Ce s-a întâmplat cu o familie din India la zece zile după ce şi-a înmormântat fiul

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, despre care Poliţia a spus că este mort, şi care a fost înmormântat de familie, a apărut la uşa părinţilor la zece zile după înmormântare, scrie Times of India.

La 22 ianuarie, politia din Chennai le-a transmis părinţilor lui Mohammad Harris o veste îngrozitoare: fiul lor fusese declarat mort. Cei doi au mers, i-au ridicat trupul neînsufleţit şi au organizat ceremonia de înmormântare.

Duminică, la 10 zile dupa înmormântare, Haris a bătut la uşa părinţilor.

Ce se întâmplase, de fapt?

Mohammad Harris a ajuns in Chennai în data de 16 ianuarie, în căutarea unui loc de muncă. Două zile mai târziu, tânărul a dispărut din camera sa, iar managerul locului unde se cazase i-a percheziţionat camera şi a găsit o pungă şi numărul de telefon al părinţilor băiatului. Ei au fost contactaţi şi informaţi că fiul lor lipseşte.

La rândul lor, părinţii tânărului au alertate Poliţia, care a deschis o anchetă şi au pornit în căutarea lui Harris.

În 20 ianuarie, poliţiştii au recuperat cadavrul unui bărbat din râul Cooum, lângă Chintadripet. Autorităţile au bănuit ca ar putea fi vorba despre Harris şi i-au chemat părinţi în oraş, pentru a-l identifica.

"Au mers la morga spitalului General Guvernamental în data de 21 ianuarie şi au identifcat trupul neînsufleţit ca fiind al fiului lor", a explicat unul dintre poliţişti.

După înmormântare, părinţii lui Haris au primit un telefon de la o rudă îndepărtată din Bangalore, care le-a spus că fiul lor este în viaţă. Harris a bătut la uşa părinţilor zece zile mai târziu. El nu a fost prea încântat de faptul că familia lui a identificat un corp aflat în descompunere ca fiind al lui. Tânărul însă nu a le-a spus poliţiştilor de ce s-a hotărât dintr-o dată să părăsească Chennai şi să plece în Bangalore.


×