x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel puţin şapte morţi şi 170 de răniţi la Buenos Aires, după ce un tren a intrat într-un autobuz

Cel puţin şapte morţi şi 170 de răniţi la Buenos Aires, după ce un tren a intrat într-un autobuz

13 Sep 2011   •   15:30
Cel puţin şapte morţi şi 170 de răniţi la Buenos Aires, după ce un tren a intrat într-un autobuz

Accidentul s-a produs marti dimineata, la o ora de varf, intr-o suburbie vestica a capitalei argentiniene. Cel putin sapte oameni au murit si 170 au fost raniti, sapte aflandu-se in stare critica, dupa ce autobuz a ignorat faptul ca barierele la o trecere de nivel erau aproape lasate, fiind lovit in plin de un tren aflat in mare viteza si priectat intr-o alta garnitura feroviara, care stationa pe o linie paralela.

Aceasta prima ipoteza a fost lansata de Gustavo Gago, purtatorul de cuvant al companiei feroviare, care a anuntat declansarea unei anchete care sa elucideze cauzele cumplitului accident.

Potrivit BBC, care citeaza cotidianul argentinian Clarin, la fata locului au sosit 10 echipaje ale pompierilor si peste 100 de ambulante, care au transportat ranitii in mai multe spitale din Buenos Aires.

Purtatorul de cuvant al politiei locale, Fernando Sostre a anuntat ca printre raniti se afla si copii, care la acea ora se indreptau catre scoala. Echipele de descarcerare au avut nevoie de cateva ore pentru a scoate din fiarele contorsionate cativa raniti in stare grave, aflati in locomotiva si primul vagon al trenului care a lovit autobuzul.

×
Subiecte în articol: accident argentina buenos aires victime