x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe China nu a permis intrarea în țară a 4 top-modele Victoria`s Secret

China nu a permis intrarea în țară a 4 top-modele Victoria`s Secret

17 Noi 2017   •   17:27
China nu a permis intrarea în țară a 4 top-modele Victoria`s Secret

Cu puţine zile înainte de cel mai aşteptat show al anului, parada în lenjerie intimă a "îngeraşelor" de la Victoria's Secret care se desfăşoară în această ediţie la Shanghai, organizatorii au o mare problemă: patru din top-modelele defilării nu au primit viză de intrare în China. Este vorba de rusoaicele Julia Belyakova, Irina Sharipova şi Kate Grigorieva şi de ucraineanca Dasha Khlystun, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Nu este clar motivul pentru care li s-a interzis intrarea în China, totuşi unele mass-media cred că ar putea avea legătură cu recentul deces al unei manechine în timpul Săptămânii Modei de la Shanghai. Este vorba de Vlada Dziuba, o rusoiacă în vârstă de doar 14 ani care a murit la sfârşitul lunii octombrie în urma unei infecţii a sistemului nervos. 

Cazul tinerei a emoţionat profund societatea chineză. Tânăra fată care a lucrat timp de 12 ore consecutiv a murit din cauza unei cedări a organelor ca urmare a infecţiei suferite, potrivit autorităţilor ruse. Dziuba a leşinat în timpul unei parade a modei care a durat mai mult de 12 ore şi a intrat în comă. A fost dusă la spitalul din Shanghai unde a murit a doua zi. 

O altă ipoteză avută în vedere este retragerea de la show-ul prezentat de Victoria's Secret, a uneia dintre vedetele defilării, Gigi Hadidi. 

Modelul american Gigi Hadid şi-a anulat vineri participarea la parada anuală organizată de Victoria's Secret, după controversa creată în China în urma difuzării unui videoclip în care tânăra poate fi văzută ţinând în mână o prăjitură în forma feţei lui Buddha, apoi zâmbind şi îngustându-şi ochii pentru a imita trăsăturile acestuia. 

De mai multe săptămâni numeroşi fanatici chinezi au cerut pe reţelele de socializare să i se refuze lui Gigi Hadid intrarea în ţară. Mulţi cetăţeni chinezi au considerat gestul modelului american drept o ofensă personală, calificându-l drept "ofensiv şi rasist" şi au lansat un boicot sub titlul #GigiGetOutChina.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: China modele victoria`s secret ingerasi show