x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Clipe de coșmar! Zeci de turişti români, în continuare blocați în Lisabona! : "A venit poliţia pentru a ne evacua din aeroport!"

Clipe de coșmar! Zeci de turişti români, în continuare blocați în Lisabona! : "A venit poliţia pentru a ne evacua din aeroport!"

28 Aug 2017   •   10:31
Clipe de coșmar! Zeci de turişti români, în continuare blocați în Lisabona! : "A venit poliţia pentru a ne evacua din aeroport!"

"A venit poliţia pentru a ne evacua din aeroport! Nu putem pleca spre casă", este apelul disperat al unuia dintre zecile de români blocaţi de sâmbătă noapte pe aeroportul din Lisabona.

Ieri, Mihaela Drăguşanu a declarat la Antena 3, că aproape o sută de turişti români, între care foarte mulţi copii şi persoane în vârstă, nu pot pleca din Lisabona, după ce zborul spre România s-a anulat.

"Ni s-a comunicat noaptea trecută (n.r. sâmbătă noapte) că zborul către Bucureşti este anulat. Am fost aduşi la hotel, iar astăzi, la ora 12:00, am fost scoşi din camere. Acum stăm cu bagajele pe holuri. Nu ştim când vom pleca spre ţară", a declarat disperată femeia. 

În această dimineaţă, Mihaela Drăguşanu a scris pe o reţea de socializare că românii şi-au petrecut noaptea în aeroport, însă că, dis de dimineaţă, poliţia a venit să-i evacueze.

"A venit poliţia pentru a ne evacua din aeroport! Nu putem pleca spre casă", a scris românca pe Facebook.

Cei peste o sută de români se întorceau de la Madeira şi au avut escală la Lisabona. Înainte de îmbarcare, sâmbătă noapte, turiştilor li s-a spus că zborul a fost anulat.Observator.tv

×