x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În ce condiții se retrage Biden din cursă? Iată declarațiile președintelui

În ce condiții se retrage Biden din cursă? Iată declarațiile președintelui

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2024   •   23:15
În ce condiții se retrage Biden din cursă? Iată declarațiile președintelui
Sursa foto: Hepta

Preşedintele american Joe Biden, asaltat cu întrebări despre acuitatea sa mentală după o dezbatere dezastruoasă cu Donald Trump, a afirmat într-un fragment de interviu difuzat miercuri că îşi va reevalua candidatura dacă va fi diagnosticat cu o problema medicală, notează AFP.

Conform Times, Biden a fost întrebat dacă există vreun motiv care l-ar face să-și reconsidere participarea în cursa prezidențială. În răspuns, Biden a spus:

„Dacă aș avea o afecțiune medicală care ar apărea, dacă cineva, dacă doctorii ar veni la mine și ar spune că am această problemă și acea problemă", a spus Biden. 

La începutul acestei luni, Biden a spus în timpul unui interviu cu gazda ABC, George Stephanopoulos, că s-ar retrage din cursă doar dacă „Atotputernicul” i-ar spune să facă acest lucru.

Comentariile lui Biden vin pe fondul apelurilor tot mai numeroase din partea democraților de a-și retrage candidatura pentru realegere din cauza preocupărilor legate de vârsta și capacitatea sa mentală, în special după performanța sa slabă în dezbaterea cu Donald Trump.

×
Subiecte în articol: biden retragere