x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Costel Busuioc a triumfat şi în semifinală

Costel Busuioc a triumfat şi în semifinală

de Carmen Plesa    |    06 Mar 2008   •   00:00

Costel Busuioc (33 de ani) a mai făcut un pas de succes până la finala concursului "Hijos de Babel”, după ce aseară a câştigat şi cea de şaptea etapă (penultima) din concursul difuzat de televiziunea publică spaniolă. VIDEO



Costel Busuioc (33 de ani) a mai făcut un pas de succes până la finala concursului "Hijos de Babel”, după ce aseară a câştigat şi cea de şaptea etapă (penultima) din concursul difuzat de televiziunea publică spaniolă.

Românul a adunat aseară 26 de puncte – 10 puncte pentru decărcarea melodiei sale de pe site-ul emisiunii, opt puncte din partea publicului şi opt puncte de la juriu. După ce membrii juriului i-au dat nota 9, pentru interpretarările pentru "Con te partiro", "O sole mio" şi "Ave Maria", aseară Costel a primit doar un 8, pentru "La donna e mobile” şi recomandarea să fie mai relaxat.

Pentru finală, românul pregăteşte aria "Brindisi” din Traviata, de Giuseppe Verdi.

Românul s-a născut în satul ieşean Goruni şi este cel de al doilea fiu al unei familii cu 11 copii. S-a căsătorit într-un sat din Timiş şi este tatăl a patru fete.

A ajuns la concursul "Hijos de Babel” după ce colegii de pe şantierul din Spania, unde lucra ca zidar, l-au auzit cântând. Costel Busuioc a mai lucrat ca paznic la oi, spălător de vagoane la CFR şi maseur.

Dacă va triumfa în finala de săptămână viitoare, Costel Busuioc va semna un contract cu Sony BMG, care-l va propulsa spre o carieră în muzică.



×
Subiecte în articol: diaspora