x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe David şi Victoria Beckham au donat obiecte vestimentare pentru ajutorarea victimelor taifunului Haiyan (GALERIE FOTO)

David şi Victoria Beckham au donat obiecte vestimentare pentru ajutorarea victimelor taifunului Haiyan (GALERIE FOTO)

23 Noi 2013   •   11:13
David şi Victoria Beckham au donat obiecte vestimentare pentru ajutorarea victimelor taifunului Haiyan (GALERIE FOTO)

Soţii Beckham vin în ajutorul victimelor taifunului Haiyan, care a lovit Filipine în urmă cu două săptămâni, oferind spre vânzare sute de haine şi pantofi din garderoba proprie. Banii strânşi urmează să fie donaţi sinistraţilor din arhipelagul asiatic, afectat de cel mai violent taifun din istoria ţării, care a lăsat în urmă peste 5.200 de morţi, mii de dispăruţi şi milioane de oameni fără case.

Sute de oameni au aşteptat ore în şir la o coadă de sute de metri, vineri, ca să intre în magazinul cu obiecte din garderoba Victoriei şi lui David Beckham, deschis în sediul Crucii Roşii din Londra. Cererea a fost atât de mare încât voluntarii organizaţiei au permis ca fiecare client să cumpere un singur articol.

Cel mai scump obiect vândut a fost o pereche de ghete Gina, purtată de fosta Spice Girl, pentru care s-au plătit 200 de lire sterline, în timp ce un tricou Dolce Gabbana aparţinând lui David s-a vândut cu 25 de lire sterline.

Anterior, fostul căpitan al naţionalei Angliei a scos la licitaţie costumul pe care l-a purtat la nunta Prinţului William cu Ducesa de Cambridge, suma obţinută pe eBay fiind de 3.000 de lire sterline.

"Au adorat ideea şi au petrecut câteva zile scotocind prin garderobă pentru a umple acest magazin cu haine, iar noi transformăm aceste haine în bani pentru Filipine”, a declarat Mark Astarita, director Crucea Roşie, care speră că şi alte vedete vor urma exemplul dat de Victoria şi David Beckham şi vor dona haine din garderoba personală pentru a ajuta victimele taifunului Haiyan.

×