x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Directorul unei închisori din Polonia a ucis un deţinut cu patru lovituri de cuţit

Directorul unei închisori din Polonia a ucis un deţinut cu patru lovituri de cuţit

de Mediafax    |    10 Oct 2011   •   12:52
Directorul unei închisori din Polonia a ucis un deţinut cu patru lovituri de cuţit

Directorul unei inchisori din Sztum, in nordul Poloniei, a ucis duminica un detinut din acest penitenciar, cu lovituri de cutit, a anuntat luni directorul general al inchisorilor poloneze, Jacek Wlodarski, relateaza AFP.

"A avut loc o crima. Directorul inchisorii, Andrzej G., este cel care a comis-o", a declarat Jacek Wlodarski, pentru postul de televiziune TVN24.

Detinutul recidivist Jozef S. avea de ispasit o importanta pedeapsa cu inchisoarea, pana in 2030. Uneori, el scria plangeri fata de conditiile in care era detinut, potrivit directiei penitenciarelor.

Directorul inchisorii din Sztum (Pomerania), care efectua o inspectie in penitenciar in ziua alegerilor legislative, i-a aplicat lui Jozef G. cel putin patru lovituri de cutit, dupa ce a intrat in celula acestuia.

Parchetul local examineaza doua ipoteze c privire la mobilul crimei, fie un conflict intre director si detinut, fie probleme personale ale lui Andrzej G., a anuntat luni Grazyna Wawryniuk, o purtatoare de cuvant a Parchetului.

×