x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dmitri Medvedev: Rusia se va dezintegra dacă nu obține victoria în Ucraina. Acuzații la adresa lui Joe Biden

Dmitri Medvedev: Rusia se va dezintegra dacă nu obține victoria în Ucraina. Acuzații la adresa lui Joe Biden

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2023   •   20:00
Dmitri Medvedev: Rusia se va dezintegra dacă nu obține victoria în Ucraina. Acuzații la adresa lui Joe Biden
Sursa foto: Hepta

Vicepreședintele puternicului Consiliu de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, este radical în privința victoriei în Ucraina, considerând chiar că țara sa s-ar putea dezintegra dacă va pierde, scrie dpa.

"Dacă Rusia va încheia operaţiunea militară specială fără o victorie, atunci Rusia va înceta să existe, se va dezintegra", scrie acesta pe Telegram și precizează că "Dacă SUA nu vor mai livra arme regimului de la Kiev, atunci războiul se va termina".

Totodată, Medvedev l-a acuzat pe Joe Biden că în discursul de marți, de la Varșovia, s-a adresat poporului rus în loc să se ocupe de propria țară. 

"Oricum, cine este acest bunic ciudat, care vorbeşte cu o privire pierdută din Polonia? De ce li se adresează oamenilor dintr-o altă ţară când el are suficiente probleme în propria ţară?", a mai scris acesta, acuzând SUA de "megalomanie" și de faptul că a provocat numeroase războaie în întreaga lume. 

 

×
Subiecte în articol: Dmitri Medvedev Rusia sua ucraina Joe Biden