x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dodon, rănit mai grav decât se credea?

Dodon, rănit mai grav decât se credea?

11 Sep 2018   •   11:30
Dodon, rănit mai grav decât se credea?

Preşedintele moldovean, Igor Dodon, care a fost implicat duminică într-un accident rutier, ar fi suferit răni mai grave decât a lăsat să se înţeleagă în mesajul transmis imediat după eveniment, susţine într-o postare pe Facebook fostul său purtător de cuvânt, Ion Ceban, citat, ieri, de publicaţia „Timpul”.  

Accidentul s-a petrecut pe traseul Chişinău - Călăraşi, în apropiere de Străşeni, unde o camionetă ieşită aparent pe contrasens în condiţii meteo nefavorabile a lovit lateral Mercedesul prezidenţial şi o maşină a pazei, care s-au răsturnat. „Domnul preşedinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecinţele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un şir de traumatisme”, susţine Ceban, care spune că Dodon ar fi suferit o leziune la coloană, iar fiul şi mama sa, care se aflau cu el în autoturism, ar fi fost răniţi, iar mama preşedintelui ar fi suferit deja o primă intervenţie chirurgicală. „Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidenţiale, care din fericire a ieşit fără victime din acel accident (...) foarte dubios”, mai precizează Ceban. Socialiştii proruşi încearcă să acrediteze ideea că acesta nu a fost un simplu accident rutier, ci o tentativă de asasinare.

Cu toate acestea, Dodon a declarat că el şi membrii familiei sale sunt „în ordine” şi „fără traumatisme grave”, a informat, ieri, postul de radio „Europa Liberă”.

 

 

×
Subiecte în articol: Igor Dodon ranit