x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, acuzat că a încălcat legea dreptului de autor într-o postare pe Twitter

Donald Trump, acuzat că a încălcat legea dreptului de autor într-o postare pe Twitter

10 Apr 2019   •   15:06
Donald Trump, acuzat că a încălcat legea dreptului de autor într-o postare pe Twitter

Un videoclip electoral postat de Donald Trump pe contul său de Twitter, care conţinea o piesă de pe coloana sonoră a filmului “Cavalerul Negru: Legenda Renaşte”, a fost eliminat după ce compania Warner Bros l-a acuzat pe preşedintele SUA că a încălcat legea dreptului de autor.

Videoclipul electoral pentru campania din 2020, cu o durată de două minute, folosea cântectul  “Why do we fall”, compus de artistul german Hans Zimmer, fără a cere permisiunea de la Warner Bros.

Videoclipul a fost eliminat marţi, la doar câteva ore după ce a fost postat de Donald Trump pe contul său de Twitter. Peste un milion de persoane au văzut videoclipul înainte ca acesta să fie şters.

Videoclipul electoral se deschidea cu imaginile unor democraţi, precum Barack Obama şi Hillary Clinton, fiind urmate de textul: “Prima dată te-au ignorat, apoi au râs de tine, iar apoi te-au numit rasist.”. Acesta mai conţinea şi menţiuni ale unor acţiuni întreprinse de Donald Trump de la învestire până în prezent, precum întâlnirile cu liderul nord-coreean Kim Jong-un.

 

×