x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

24 Oct 2020   •   19:06
Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Donald Trump spune că nu mereu joacă după regulile Washington-ului, că a luptat mai mult decât orice alt preşedinte și la cea mai mică greşeală au apărut despre el titluri peste tot în lume.

 

Donald Trump e în campanie şi-şi foloseşte toate vorbele pentru a se pune într-o lumina bună, aşa cum ştie el cel mai bine.

Preşedintele le-a spus suporterilor din Florida că nu joacă mereu după regulile Washington-ului, dar dacă ar fi făcut-o, toţi ar fi avut de pierdut.

Trump le-a transmis susţinătorilor că a luptat pentru ei mai mult decât orice alt preşedinte şi şi-a ironizat adversarii.

„Vin după mine mulţi oameni din Washigton. Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Nimeni. Niciun preşedinte nu a trecut prin asta. Oricine a ajuns la colţ, s-a aşezat în colţul camerei, şi-a pus degetul în gură şi a zis mami, mami, ia-mă acasă. Te rog, ia-mă”, a spus Donald Trump.

El spune că are nevoie de o pauză.

„Într-o zi aş vrea să pot ţine un discurs undeva unde nu sunt camere. Să vorbesc doar. Să mă pot relaxa, să o iau uşor, să mă distrez. Pentru că dacă te prind, la cea mai mica greşeală, ajung titluri, titluri peste tot în lume”, mai spune şeful statului american.

 

×
Subiecte în articol: donald trump