x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump spune că reţelele sociale l-au ajutat să câştige

Donald Trump spune că reţelele sociale l-au ajutat să câştige

13 Noi 2016   •   11:08
Donald Trump spune că reţelele sociale l-au ajutat să câştige

Preşedintele american ales, Donald Trump, a afirmat că reţelele sociale Facebook, Twitter şi Instagram l-au ajutat să câştige în state în care adversarii săi democraţi "cheltuiau mai mulţi bani" decât el, relatează AFP. 

"Faptul că am o asemenea putere în termeni de audienţă pe Facebook, Twitter, Instagram, cred că asta m-a ajutat să câştig toate aceste state în care ei cheltuiau mai mult decât mine", a declarat omul de afaceri republican într-un interviu acordat canalului CBS, în cadrul programului "60 minutes" care va fi difuzat integral duminică. 

Vorbind despre "o formă extraordinară de comunicare", el a menţionat că are 28 de milioane de abonaţi pe reţelele sociale, subliniind printre altele că a câştigat 100.000 în plus în ajunul acestui interviu cu CBS: "Nu spun că-mi place asta, însă îţi permite să te exprimi", i-a explicat el jurnalistei Lesley Stahl, gazda emisiunii. 

"Dacă cineva spune o poveste murdară despre mine sau ceva fals - altcineva decât voi bineînţeles, pentru că voi, CBS, nu aţi face aşa ceva -, atunci am un mijloc de a contraataca, de a răspunde", a explicat Donald Trump. 

"Asta este extraordinar. Este o formă modernă de comunicare. Nu are de ce să-ţi fie ruşine de aşa ceva", a adăugat el, exprimându-şi regretul că pe viitor va trebui să se limiteze pe aceste reţele sociale în calitate de viitor preşedinte. "Va trebui să mă temperez, dacă voi continua să le folosesc", a recunoscut Donald Trump, citat de Agerpres.

Pe aceeaşi temă:

Sud-coreenii cer demisia preşedintei Park Geun Hye

Bulgaria îsi alege presedintele

Alegeri în R. Moldova: S-au deschis secţiile de vot pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial

×