x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dulcegării între Putin și Berlusconi

Dulcegării între Putin și Berlusconi

19 Oct 2022   •   10:10
Dulcegării între Putin și Berlusconi
Sursa foto: Hepta

Fostul prim-ministru Italian, Silvio Berlusconi, a recunoscut că a reluat legăturile cu preşedintele rus, Vladimir Putin, scrie Reuters.

Berlusconi se lăuda adesea cu prietenia cultivată cu liderul de la Kremlin până la invadarea Ucrainei de către Rusia şi a stârnit un mare scandal luna trecută, când a precizat că "Putin a fost împins să invadeze Ucraina de către poporul rus pentru a înlocui cu oameni cumsecade guvernul lui Zelenski". El și-a rectificat ulterior afirmația, precizând că a fost vorba doar de o referire la ce povestesc unii.

"Am reluat un pic legătură cu Putin, destul de mult, în sensul că de ziua mea mi-a trimis 20 de sticle de vodcă şi o scrisoare foarte dulce", le-a spus Berlusconi parlamentarilor săi din Camera Deputaţilor, conform agenţiei de ştiri LaPresse.

"I-am răspuns cu nişte sticle de vin Lambrusco şi o scrisoare la fel de dulce", a adăugat Berlusconi, care pe 29 septembrie a împlinit 86 de ani.

El a adăugat că este extrem de îngrijorat de situaţia din Ucraina, dar că nu îşi poate exprima adevărata părere pentru că "dacă va ajunge în presă, va fi un dezastru".

 

×
Subiecte în articol: berlusconi