x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru Covid-19

25 Oct 2021   •   11:00
Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Ed Sheeran a anunțat că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Muzicianul aflat pe primele locuri în topurile muzicale a precizat într-o postare pe pagina sa de Instagram că va continua să dea interviurile și spectacolele planificate de acasă.

Sheeran, care locuiește în apropiere de Framlingham, în Suffolk, a spus: "Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit, fiți în siguranță cu toții".

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele și ducesa de Cambridge.

În postarea sa, Sheeran a spus: "Salut, o notă rapidă pentru a vă spune că din păcate am fost testat pozitiv pentru Covid, așa că acum mă autoizolez și urmez liniile directoare ale guvernului. Înseamnă că acum nu mai pot merge mai departe cu orice angajamente în persoană pentru, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile / spectacolele mele planificate pot de acasă."

Noul său album, intitulat =, urmează să fie lansat vineri.

Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său și a răspunde la întrebările fanilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ed sheeran