x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elena Udrea are o sosie la Moscova

Elena Udrea are o sosie la Moscova

de Dan Constantin    |    09 Mai 2015   •   17:04
Elena Udrea are o sosie la Moscova
Sursa foto: izvestia.ru

Evghenia Vasilieva, frumoasa blonda care a avut responsabilitatea privatizarii activelor in Ministerul Apararii, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare.Cele doua dive care au administrat valori importante in Romania si Rusia au in comun nu doar situatia penala si asemanarea fizica. Ele sunt legate si de dorinta de a epata prin lux si investitii imobiliare .

Vasilieva a fost incatusata in sala de judecata imediat dupa pronuntarea sentintei. Inculpata venise la tribunalul din Moscova imbracata elegant, plina de bijuterii. In momentul in care s-a citit sentinta, Vasilieva a inceput sa-si scoata bijuteriile pe care le-a pus intr-un pachet de guma de mestecat.

Pe parcursul procesului care dureaza de peste doi ani, fosta sefa a privatizarii, care gestiona o avere uriasa de active a Armatei Rosii, a stat in arest la domiciliu, relateaza izvestia.ru .

O alta similitudine cu sora de suferinta de la Bucuresti, Elena Udrea: blonda din Moscova locuieste intr-un apartament de lux de 5 camere dintr-un ansamblu imobiliar exclusivist . Judecatorii au retinut in sarcina inculpatei si acuzatia ca a facut numeroase calatorii platite de cei care au beneficiat de cladiri cumparate de la ministerul rus al Apararii la preturi subevaluate.

Evghenia Vasilieva are o soarta mai buna in inchisoare decat Udrea Elena : ea a fost incarcerata intr-o inchisoare de lux din Moscova unde sta intr-o garsoniera, cu o baie separata. Detinutii dispun de un salon de coafura si pot comanda on line meniuri la un restaurant exterior inchisorii, potrivit publicatiei citate.

Presa din Rusia a urmarit cu mare interes procesul Evgheniei Vasilieva care a beneficiat si ea de o echipa de comunicare si de un avocat celebru. 

×