x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elton John donează un milion de dolari pentru stingerea incendiilor din Australia

Elton John donează un milion de dolari pentru stingerea incendiilor din Australia

07 Ian 2020   •   20:50
Elton John donează un milion de dolari pentru stingerea incendiilor din Australia
Sursa foto: David Shankbone (Wikipedia)

Cântăreţul britanic Elton John a anunţat că va dona suma de un milion de dolari pentru a sprijini efortul de stingere a incendiilor de vegetaţie devastatoare din Australia, relatează marţi Press Association.

Vedeta britanică a făcut anunţul în timp ce se afla pe o scena din Sydney, spunând publicului că ar trebui să fie „impresionat de munca pe care o fac pompierii”.

„Australia este o ţară magnifică, în care vin din 1971. Îmi place atât de mult aici. Mi se rupe inima să văd ce se întâmplă aici, de aceea trebuie să fim uniţi şi să luptăm, şi aceasta este contribuţia mea”, a spus Elton John.

„Iubesc atât de mult Australia, iar celor care v-aţi pierdut casele, Dumnezeu să vă binecuvânteze, sper că vieţile voastre vor reveni pe un făgaş normal cât de curând”, a mai spus el.

Habitatul animalelor a fost distrus la „o scară biblică”, a spus el pe Qudos Bank Arena.

„De aceea, în această seară vreau să anunţ că voi dona un milion de dolari în sprijinul eforturilor de stingere a incendiilor”, a declarat el.

La rândul său, actorul australian Chris Hemsworth a promis şi el un ajutor de un milion de dolari.

„La fel ca voi, vreau să susţin lupta împotriva incendiilor de vegetaţie aici, în Australia. Eu şi familia mea contribuim cu un milion de dolari. Fiecare bănuţ contează, astfel încât oricât puteţi dona va fi apreciat”, le-a spus Hemsworth celor 39 de milioane de urmăritori ai săi pe Instagram.

Şi cântăreaţa australiană Kylie Minogue a promis, de asemenea, 500.000 de dolari pentru a ajuta la eforturile de stingere a incendiilor.

„Anul trecut am avut ocazia incredibilă de a vizita pentru prima dată câteva dintre cele mai frumoase locuri din ţara mea. Să revin acasă şi să văd atât de multe locuri distruse în toată ţara este sfâşietor”, a scris cântăreaţa pe Instagram.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: elton john