x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Emmanuel Macron a primit un cadou macabru. Ce a fost găsit în plicul ajuns la Palatul Elysee

Emmanuel Macron a primit un cadou macabru. Ce a fost găsit în plicul ajuns la Palatul Elysee

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   16:30
Emmanuel Macron a primit un cadou macabru. Ce a fost găsit în plicul ajuns la Palatul Elysee
Sursa foto: Hepta

Un plic a fost expediat prin poștă la Palatul Elysee din Paris. Ceea ce s-a descoperit la deschiderea acestuia depășește orice închipuire.

Un deget tăiat a fost trimis într-un plic la reședința președintelui Franței. Analizele arată că acesta provine de la un om viu.

”Degetul a fost pus iniţial într-un frigider care este folosit de poliţie pentru mâncare sau gustări. Doar aşa ne-am putut asigura că degetul a fost conservat şi a putut fi analizat cât mai repede posibil. Ulterior, degetul a fost identificat ca aparţinând unei fiinţe umane vii, care a fost contactată şi a beneficiat de asistenţă medicală completă”, a explicat o sursă de la Palatul Elysee din Paris. 

Degetul nu a fost însoţit de niciun bilet .

”Nu putem să înţelegem motivul pentru care acest deget a fost trimis preşedintelui”, a declarat sursa.

Identitatea persoanei căreia îi aparține degetul nu va fi dezvăluită din mai multe motive, inclusiv confidenţialitatea medicală.

Printre obiectele sinistre trimise şefilor de stat francezi de-a lungul anilor se află şi gloanţele, dar aceasta este prima dată când a fost primită o parte a corpului, relatează DailyMail.

Incidentul survine pe fondul protestelor de amploare care au loc de mai multe luni. Mai multe tulburări sunt aşteptate, astăzi, când Emmanul Macron va conduce festivităţile de Ziua Națională a Franței, sărbătorită pe 14 iulie.

×
Subiecte în articol: emmanuel macron poşta deget