x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regizorul Erwin Șimșensohn, despre ajutoarele trimise în Gaza: „Toți acești bani au fost direcționați către înarmare, către săparea de tuneluri, care să servească mișcării teroriste”

Regizorul Erwin Șimșensohn, despre ajutoarele trimise în Gaza: „Toți acești bani au fost direcționați către înarmare, către săparea de tuneluri, care să servească mișcării teroriste”

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   17:26
Regizorul Erwin Șimșensohn, despre ajutoarele trimise în Gaza: „Toți acești bani au fost direcționați către înarmare, către săparea de tuneluri, care să servească mișcării teroriste”
Sursa foto: Hepta

Regizorul Erwin Șimșensohn a vorbit, în cadrul Interviurilor DC News, despre situația din Fâșia Gaza.

Potrivit acestuia, Israelul a furnizat resurse și libertate de mișcare în regiune, dar susține că ajutoarele financiare acordate de Uniunea Europeană și organizațiile internaționale au fost direcționate către înarmare și construcția de tuneluri utilizate de mișcarea teroristă Hamas. 

„Israelul a pus la dispoziție tot ce aveau nevoie, inclusiv libertatea de mișcare, care este atât de clamată zilele astea. Totul, inclusiv investițiile, clădirile care au rămas.

Cei din Gaza au avut posibilitatea de a primi ajutoare de milioane, sute de milioane și miliarde din partea UE și a foarte multe dintre organizațiile internaționale, Națiunile Unite.

Toți acești bani au fost direcționați către înarmare, către săparea de tuneluri, care să servească mișcării teroriste.

Tot ce a însemnat dezvoltare de infrastructură în Gaza, tot ce a însemnat țevile pentru apă, materialele primite pentru dezvoltarea unei infrastructuri, pentru centrale electrice, totul a fost preluat de către Hamas și folosit la înarmare.

Toate acestea, vorbind despre războiul mediatic, fac parte dintr-o argumentație pe care oamenii nu mai au timp, nu mai au răbdare, nu mai au capacitate să o asculte și să o înțeleagă”, a declarat, în exclusivitate, Erwin Șimșensohn, la DC News.

 

 

×
Subiecte în articol: fasia gaza Erwin Șimșensohn hamas