x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Evadare halucinantă în Brazilia. Ce s-a întâmplat cu deținutul care a încercat să fugă din închisoare

Evadare halucinantă în Brazilia. Ce s-a întâmplat cu deținutul care a încercat să fugă din închisoare

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   16:17
Evadare halucinantă în Brazilia. Ce s-a întâmplat cu deținutul care a încercat să fugă din închisoare
Sursa foto: Hepta

Un deținut a rămas blocat într-un perete când a încercat să evadeze dintr-o închisoare. Gardienii s-au prăpădit de râs când l-au găsit înțepenit în gaura pe care o pregătise. Planurile sale nu au avut însă sorți de izbândă. 

El a pus la cale planul perfect de evadare până când burta i-a zădărnicit eforturile. Rafael Valadao are 16 ani și a încercat să treacă printr-o gaură pentru a fugi din închisoarea Ceres, aflată în centrul Braziliei, dar aceasta era prea mică și nu a reușit să treacă. Și alți doi deținuți, aflați în spatele său, au rămas prinși în zid, scrie dailystar. 

Gardienii l-au găsit înțepenit în perete și s-au tăvălit de râs, în timp ce pompierii chemați la fața locului au reușit să-l elibereze. Valadao era prea mare pentru gaura mică pe care o făcuseră cei trei deținuți.  

„Are un fizic foarte mare și este, de asemenea, foarte înalt. Ceilalți prizonieri au încercat să-l împingă, dar a rămas blocat în perete. A început să țipe de durere și atunci au fost alertați gardienii închisorii", a  povestit unul dintre pompieri pentru The Telegraph. 

×
Subiecte în articol: evadare detinut