x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Explozie la Tiraspol - Chisinaul ofera ajutor

Explozie la Tiraspol - Chisinaul ofera ajutor

de Vladimir Tismaneanu    |    15 Aug 2006   •   00:00

Corespondenta din Chisinau
Republica Moldova a oferit ieri sprijin logistic transnistrenilor pentru anchetarea deflagratiei de duminica dintr-un cartier periferic al Tiraspolului. Doua grenade au explodat intr-un troleibuz in momentul in care acesta trecea pe langa un centru comercial.
ATENTAT? Transnistrenii incearca sa elucideze cauzele exploziei de la Tiraspol
Corespondenta din Chisinau
Republica Moldova a oferit ieri sprijin logistic transnistrenilor pentru anchetarea deflagratiei de duminica dintr-un cartier periferic al Tiraspolului. Doua grenade au explodat intr-un troleibuz in momentul in care acesta trecea pe langa un centru comercial. O fetita de 6 ani si un barbat si-au pierdut viata, iar alte 11 persoane au fost ranite.

RECOMPENSA. Criminalistii transnistreni, ajutati de specialisti rusi, sustin ca grenadele au fost detonate intentionat. Potrivit martorilor, acestea au fost aruncate, intr-o statie, in partea din spate a troleibuzului. Securitatea de la Tiraspol a anuntat o recompensa in valoare de 10.000 de dolari pentru cel care va oferi informatii veridice despre autorii atentatului. Nu este prima data cand reteaua de transport public din Tiraspol este zguduita de o explozie. La 6 iulie, un dispozitiv artizanal a explodat intr-un microbuz, provocand moartea a sapte persoane.

×
Subiecte în articol: externe