x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Facebook n-are milă: Zeci de angajaţi, dați afară pentru că au cumpărat articole de uz casnic cu tichete de masă

Facebook n-are milă: Zeci de angajaţi, dați afară pentru că au cumpărat articole de uz casnic cu tichete de masă

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2024   •   10:36
Facebook n-are milă: Zeci de angajaţi, dați afară pentru că au cumpărat articole de uz casnic cu tichete de masă

Meta a concediat peste 20 de angajaţi din Los Angeles pentru că şi-au folosit tichetele de masă de 25 de dolari pentru a cumpăra articole de uz casnic, inclusiv patch-uri pentru acnee, pahare de vin şi detergent de rufe.

Concedierile au avut loc săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte ca marţi compania de social media de 1,5 miliarde de dolari să înceapă separat restructurarea anumitor echipe din WhatsApp, Instagram şi Reality Labs, divizia sa de realitate augmentată şi virtuală, scrie FT, citat de ZF.

Reorganizarea a inclus reducerea unor angajaţi şi relocarea altora, au declarat mai multe persoane familiarizate cu deciziile, într-un semn că recenta campanie de eficientizare a directorului general Mark Zuckerberg este încă în curs de desfăşurare.

La fel ca majoritatea marilor companii de tehnologie, Meta oferă mâncare gratuită angajaţilor care îşi au sediul în Silicon Valley, ca un avantaj. Angajaţilor care lucrează în birouri mai mici, fără cantină, li se oferă credite Uber Eats sau Grubhub, de exemplu, pentru mâncare care să fie livrată la birou.

Personalul primeşte alocaţii zilnice de 20 de dolari pentru micul dejun, 25 de dolari pentru prânz şi 25 de dolari pentru cină, cu credite de masă acordate în tranşe de 25 de dolari.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×