x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fantomele de la Kensington.

Fantomele de la Kensington.

de Sînziana Stancu    |    14 Iun 2011   •   21:00
Fantomele de la Kensington.

Palatul Kensington ii asteapta la sfarsitul acestei luni pe printul William si pe sotia lui, Catherine William, ducesa de Cambridge, sa se instaleze acolo. Este palatul in care a locuit si printesa Diana, care si-a petrecut intre zidurile lui cei mai nefericiti ani ai scurtei sale vieti. Pe britanici i-a mirat intr-un fel alegerea tinerilor abia casatoriti, dat fiind faptul ca Palatul Kensington este mai degraba considerat un 'monument' al suferintei, dezvaluie Daily Mail. Altii, din cauza accesului dificil de-a lugul tuturor laturilor sale, vad in acest palat un loc bun pentru 'sfinti'.

Dar tanarul cuplu din familia re­ga­la e ferm hotarat sa se instalze acolo si pare sa nu aiba nici un fel de super­sti­tii sau spaime legate de viata ne­fe­ricita a celei supranumita 'Printesa Ini­milor', care a fost mama lui Wi­l­liam. Printul este cel mai detasat dintre toti de superstitiile ce au cuprins pa­na si personalul palatului si care este convins ca acel loc este 'male­fic'. De altfel, William a calcat de la bun inceput peste astfel de superstitii, cand i-a pus in deget lui Kate, cu oca­zia logodnei lor, inelul din safir si diamante care ii apartinuse mamei lui. Odata mutati acolo, Kate isi va da sea­ma abia atunci ce inseamna cu ade­varat stilul de viata regal, cu toate drep­turile si obligatiile lui, cu toare re­gu­lile rigide si cu toate inconvenientele de a fi in centrul atentiei cu­rio­si­lor.

Multi anticipeaza ca atunci cand Kate va incerca sa se furiseze la cumparaturi in magazinele din High Street, va fi imposibil sa o faca, pentru ca fiecare miscare ii va fi pandita cu nesat si oarecum cu usurinta de p­a­parazzi. Iar cand va iesi de-acolo, pe strada, multi o vor compara cu cea care, daca ar fi trait acum, i-ar fi fost soacra. Kate si Will ar putea locui si la Buckingham, acolo unde locu­iesc si alti membri ai familiei regale. Dar o asemenea optiune ar fi fost ofensatoare pentru insusi printul Charles. Ar fi insemnat un mesaj ca fiul sau, al doilea mostenitor la tronul marii Britanii, s-ar pregati sa ia coroana 'peste capul lui'.

Kensington ii aduce liniste si bu­cu­rie lui William. Pentru el, acest pa­lat inseamna copilaria fericita pe care a trait-o acolo cu parintii lui, pana la un moment dat. Acele amintiri sunt amintirile lui de aur, cele mai frumoase. Totusi, el nu-si va aduce sotia in apartamentele care i-au apartinut mamei sale si care oricum au primit alte destinatii dupa moartea ei. Dupa cum dezvaluie publicatia britanica, cel mai probabil vor locui intr-un complex mai mic si mai intim al pala­t­ului, denumit Nottingham Cottage.

×
Subiecte în articol: externe