x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Farrah Fawcett, spitalizată de urgenţă

Farrah Fawcett, spitalizată de urgenţă

06 Apr 2009   •   00:00
Farrah Fawcett, spitalizată de urgenţă

Actriţa americană Farrah Fawcett, devenită celebră datorită serialului de televiziune "Îngerii lui Charlie", lansat în anii 1970, a fost spitalizată de urgenţă în Los Angeles, după ce cancerul de care suferea a recidivat, potrivit presei americane, citată de AFP.

Farrah Fawcett, în vârstă de 62 de ani, a fost internată la sfârşitul săptămânii trecute, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon, potrivit ediţiei online a revistei People. În 2007, boala intrase în remisie, după o formă de chimioterapie foarte agresivă.

Presa americană nu a difuzat niciun detaliu despre starea actuală de sănătate a actriţei, iar purtătorul ei de cuvânt nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestor informaţii.

Site-ul Radaronline.com, specializat în informaţiile despre celebrităţi, citează mărturiile unor apropiaţi ai actriţei, care au dat de înţeles faptul că Farrah Fawcett şi-a pierdut cunoştinţa şi că familia s-a deplasat de urgenţă la spitalul în care a fost internată.
Potrivit Radaronline, Farrah Fawcett s-a deplasat recent în Germania, unde a urmat un tratament experimental cu celule suşă.

Farrah Fawcett este considerată o figură reprezentativă a culturii pop şi un sex simbol al anilor '70 şi '80. Ea este, din 1982, partenera de viaţă a actorului Ryan O'Neil, cu care are un fiu în vârstă de 23 de ani.
Mediafax

×
Subiecte în articol: externe farrah fawcett