x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă

Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă

19 Noi 2020   •   15:44
Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă

Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles, relatează CNN.

Ofiţerii din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles au răspuns miercuri în jurul orei 13.50 la un apel pentru o urgenţă medicală, a confirmat purtătorul de cuvânt Jeff Lee. Însă echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Brown Jr. avea 28 de ani.

Cântăreţul Bobby Brown a trăit adevărate tragedii în ultimii ani. scrie Mediafax

Whitney Houston, cea cu care a fost căsătorit până în 2007, a murit la 11 februarie 2012, înecată în cadă. Bolile de inimă şi cocaina au fost numiţi ca factori care au contribuit la decesul său.

Trei ani mai târziu, fiica lui şi a cântăreţei, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconştientă în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital timp de aproape şase luni, dar în iulie 2015 s-a stins din viaţă, la vărsta de 22 de ani.

Brown sr. l-a găsit pe iubitul fiicei sale, Nick Gordon, responsabil pentru moartea ei. Gordon a fost crescut de Whitney Houston în copilărie şi a început o relaţie cu Bobbi Kristina Brown când era adolescentă, iar el avea 20 de ani.

 

×
Subiecte în articol: fiu bobby brown mort