x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat la Milano

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat la Milano

23 Ian 2022   •   19:00
Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat la Milano

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat la Milano, a declarat duminică o persoană care are cunoștință despre acest lucru, conform Reuters. Spitalizarea a avut loc la o zi după ce Berlusconi a decis să nu candideze la alegerile prezidențiale.

Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, a fost internat în spital pentru controale medicale de rutină, a relatat agenția de presă ANSA.

Nu este clar când a fost spitalizat acesta. Un purtător de cuvânt al lui Berlusconi nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii, scrie Mediafax

Sâmbătă, Berlusconi a decis să nu candideze la președinție, înaintea unui vot parlamentar care începe luni.

Coaliția de dreapta i-a cerut lui Berlusconi să candideze, dar era puțin probabil ca oferta sa să aibă succes din cauza dificultăților de a obține sprijinul larg necesar în mod tradițional în rândul celor peste 1.000 de parlamentari și delegați regionali implicați.

Berlusconi, care a fost de patru ori prim-ministru, a suferit o operație majoră la inimă în 2016 și a supraviețuit cancerului de prostată. El a fost internat în repetate rânduri în spital în cursul anului trecut după ce a contractat noul coronavirus în 2020.

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi