x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, a devenit bunic

Fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, a devenit bunic

27 Sep 2014   •   08:57
Fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, a devenit bunic

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton şi a fostului secretar de stat Hillary Clinton, a anunţat azi naşterea primului său copil, Charlotte, într-un mesaj care a fost retransmis de părinţii săi şi preşedintelui Barack Obama, relatează AFP şi Reuters. 

"Marc şi cu mine suntem plini de iubire, admiraţie şi gratitudine pentru că celebrăm naşterea fiicei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky", a scris Chelsea Clinton pe Facebook. Mesajul a fost difuzat de asemenea şi pe Twitter. 

La sfârşitul lunii august, Chelsea Clinton a anunţat că pune capăt colaborării sale ca jurnalistă cu postul de televiziune NBC. Ea a explicat că vrea să s concentreze pe munca pentru Fundaţia Clinton şi pe viitorul său rol de mamă. 

În vârstă de 34 de ani, ea aştepta astfel primul copil cu soţul său Marc Mezvinsky, bancher. 

Chelsea Clinton colabora ocazional de la sfârşitul lui 2011 cu NBC News, pe subiecte despre oameni sau organizaţii care acţionează în beneficiul comunităţilor din care fac parte. În iunie, site-ul Politico a dezvăluit că ea era plătită cu 600.000 de dolari pe an, ceea ce însemna 26.724 de dolari pentru fiecare minut de apariţie la TV. 

Preşedintele Obama a afirmat marţi că este dispus să pună coloana prezidenţială la dispoziţia lui Chelsea Clinton, unica fiică a cuplului Bill şi Hillary Clinton, dacă aceasta are nevoie să-şi facă loc pe străzile din New York pentru a ajunge la spital să nască. 

Hillary Clinton, care a pierdut cursa pentru nominalizarea democraţilor la prezidenţiale în faţa lui Barack Obama în 2008, se va pronunţa la începutul anului viitorului asupra unei eventuale candidaturi la Casa Albă în 2016. Fosta şefă a diplomaţiei americane, în vârstă de 66 de ani, a explicat în mai multe rânduri că îşi doreşte să aştepte naşterea primului copil al unicei sale fiice pentru a lua o decizie. (agerpres)




×