x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FURTUNĂ DE ZĂPADĂ! Temperaturile vor scădea mult sub zero grade, ninsori abundente, nămeţi de doi metri!

FURTUNĂ DE ZĂPADĂ! Temperaturile vor scădea mult sub zero grade, ninsori abundente, nămeţi de doi metri!

22 Feb 2015   •   13:05
FURTUNĂ DE ZĂPADĂ! Temperaturile vor scădea mult sub zero grade, ninsori abundente, nămeţi de doi metri!
Sursa foto: FURTUNĂ DE ZĂPADĂ! Temperaturile vor scădea mult sub zero grade, ninsori abundente, nămeţi de doi metri!

După ce s-au chinuit cu inundaţiile şi cu nămeţii, o nouă furtună de zăpadă va afecta coasta de est a SUA, aducând ninsori în zone mai puțin obișnuite cu peisajele hibernale și amenințând orașe ca New York și Boston, anunţă EFE.

A nins deja în state ca Georgia, în timp ce Kentucky și Tennessee se așteaptă la inundații ca urmare a precipitațiilor căzute pe pământul înghețat. Cele mai mari probleme vor fi în nord, în Massachusetts și Maine, unde se așteaptă să cadă din nou mari cantități de zăpadă. La Boston, principalul oraș din zonă, cantitatea de zăpadă depășește doi metri și jumătate în zonele unde omătul a fost spulberat de vânt.

La New York, unde sâmbătă s-au înregistrat unele din temperaturile cele mai scăzute din această perioadă, a început să ningă de la prânz și se aștepta formarea de polei. Meteorologii avertizează că după trecerea furtunii se așteaptă o nouă masă de aer rece, care va face ca temperaturile să scadă mult sub zero grade.

×