x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gala Billboard Awards 2013. Cine sunt marii câştigători ai premiilor muzicale (VIDEO)

Gala Billboard Awards 2013. Cine sunt marii câştigători ai premiilor muzicale (VIDEO)

20 Mai 2013   •   12:12
Gala Billboard Awards 2013. Cine sunt marii câştigători ai premiilor muzicale (VIDEO)
Sursa foto: captura video

În cadrul Galei Billboard Awards 2013, cântăreaţa Taylor Swift s-a impus la categoriile "cea mai bună cântăreaţă", "cea mai bună cântăreaţă country", "cel mai bun album Billboard 200", "cel mai bun album country" şi "cel mai bun cântec country", informează  contactmusic.com.

Câte patru trofee au câştigat Gotye şi Rihanna, iar Madonna, Nicki Minaj şi One Direction au câştigat câte trei trofee.

Justin Bieber s-a impus la categoria "cel mai bun cântăreţ" şi a fost recompensat cu primul său Milestone Award, decernat pe baza voturilor exprimate de fani şi care recompensează inovaţia şi originalitatea în muzică. Cântăreţul canadian, în vârstă de 19 ani, a fost însă fluierat de public atunci când a urcat pe scenă pentru a primi acest premiu.

Grupul One Direction s-a impus la categoria "cel mai bun artist pop", Rihanna a triumfat la categoria "cel mai bun artist R&B", Nicki Minaj a fost desemnată câştigătoare la categoria "cel mai bun artist rap", iar fun. s-a impus la categoria "cea mai bună trupă rock".

Printre ceilalţi artişti care au cântat duminică seară la gala Billboard Awards 2013 s-au aflat Jennifer Lopez, Pitbull, Selena Gomez, Psy şi Taylor. Prince, care a interpretat o suită din piesele sale de succes, a fost recompensat cu Icon Award.

×