x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Gândeşte-te la virginele care te aşteaptă!" - din ghidul practic al teroristului Al Qaeda

"Gândeşte-te la virginele care te aşteaptă!" - din ghidul practic al teroristului Al Qaeda

15 Mai 2012   •   15:39
"Gândeşte-te la virginele care te aşteaptă!" - din ghidul practic al teroristului Al Qaeda

Jurnalistii britanici au intrat in posesia unui material de propaganda editat de Al Qaeda - "Expectations Full", prin care organizatia terorista incearca sa faca prozeliti in randul musulmanilor care traiesc in civilizatia occidentala.

Apropiat de formatul revistelor glossy, "Expectations Full" ofera in cele 16 pagini redactate in limba engleza sfaturi si recomandari despre cum trebuie traita viata de luptator al Jihadului, razboiul sfant. Autorul ghidului este Samir Khan, un american care a fost seful propagandei Al Qaeda in Yemen, ucis intr-un bombardament executat de drone in septembrie 2011.

Ideile principale, extrase de catre ziaristii britanici din acest indrumar, ofera o imagine cat se poate de elocventa despre cum ar trebui sa traiasca, sa gandeasca si sa se comporte un terorist.

● Viitorul martir va locui alaturi de alti frati de-ai sai, intr-o camera modesta, pe care o va intretine si curata singur.

● El este sfatuit sa acorde maxima importanta igienei. sa faca dus zilnic, desi este avertizat ca uneori acest lucru nu va fi posibil. Sa-si scoata incaltamintea cel putin la fiecare 3 zile si sa-si spele picioarele, pentru a preintampina infectiile..

● Recrutilor li se vorbeste despre clipele in care viata lor lor va fi in pericol si sunt imbarbatati sa treaca peste momentul de spaima: "inchide ochii si imagineaza-ti ca esti in paradis. Gandeste-te la virginele care te asteapta si la profetii pe care ii vei intalni".

● Un luptator ideal din punctul de vedere Al Qaeda nu impresioneaza printr-un fizic perfect, ci prin rabdare si rezistenta. "Pregateste-te pentru ce este mai rau si spera ca va fi cat mai bine".

● Teroristul este sfatuit sa-si protejeze familia, pentru ca rudele sa nu poata oferi informatii pretioase celor care le-ar putea rapi sau tortura. El trebuie sa fie foarte discret, sa nu puna intrebari despre alti frati si sa nu ofere amanunte despre viata sa.

● Inamicul principal al Al Qaeda ramane America, mujahedinii sunt sfatuiti sa o atace din interior, pentru ca "inamicul sa fie umilit".

● Martirul trebuie sa fie pregatit sa doarma oricand pe nisip, pe pietre, fara sa se acopere cu nimic.

dailymail.co.uk

×